werkplaats
home
eigen transportwerkplaatstesten verhuurte koopcontact

Onze doelstelling is het verhuren van een totaal pakket, dus niet alleen het stroomaggregaat,
maar ook brandstoftanks, bekabeling, zwerfkasten en transport hier hierbij.
Tevens kunnen wij u een passend advies geven op uw energievraag.

Brandstof

Voor het gebruik voor langere periode kunnen wij aggregaten leveren met extra grote brandstoftanks. Hiermee kunt u zonder problemen 24 uur lang gebruik maken van uw aggregaat. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan zijn wij in staat externe brandstiftanks te leveren. Al onze tanks zijn Kiwa gekeurd.

Bekabeling en zwerfkasten

Naast aggregaten verhuren wij ook de benodigde bekabeling en zwerfkasten. Hiermee kan op een veilige en gemakkelijke manier uw stroomaansluiting gerealiseerd worden. om de veiligheid hiervan te waarborgen zijn al onze materialen NEN 3140 gekeurd.

Transport

Wij zijn in het bezit van een vrachtwagen, diverse aanhangers en heftrucks. Zo kunnen wij tevens het transport van het gehuurde materiaal voor u verzorgen. Ook is het mogelijk een aggregaat plus aanhanger bij ons te huren.

Verlichting en verwarming

Voor verlichting en verwarming hebben wij ook een oplossing. Wij maken gebruik van mobiele lichtmastsets. Deze kunnen volledig stand-alone functioneren en zijn uitgerust met moderne hq4 lampen. Wij kunnen uw ruimtes verwarmen door middel van verschillende vermogens


de verhuurvoorwaarden

Machinehandel H.E. Kats -- Noorderweg 4 -- 7912 TN Nieuweroord -- tel: 0031 (0)6 24 81 14 20 -- email: info@machinehandelhekats.nl